Hvem er vi?

Vi har siden vores etablering i 2008 skabt trygge rammer for vore kunder og har udbygget vores firma, så vi i dag kan leverer total sikring både til privat og erhvervs kunder, så kunderne ikke skal bruge flere leverandører om nødvendigt.

ST Låse & alarm lægger vægt på, at vores medarbejdere altid er opdaterede med den nyeste viden, om ny teknologi inden for total sikring. Dette er grundlaget for, at vi kan skabe tryghed i din eller din virksomheds hverdag.

Vi er vokset til en af de største sikrings virksomheder i Vordingborg området og med samlet mere end 40 års brancheerfaring, har vi senest udbygget virksomheden med vores egen vagtvirksomhed ST VAGT.

Vi har valgt, at vores kunder skal føle sig trygge i hverdagen, derfor begrænser vi vores vagtområde til Vordingborg kommune og omegn, derved får vores alarm patrulje en meget kort responstid, i hele området.

Klik lidt rundt i vores MENU og se hvad vi kan tilbyde dig, du er også meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning på netop dine sikkerheds behov.

SnydTyven.dk

Har du brug for akut hjælp til oplukning af låse eller ønsker du et tilbud på låsesystem, så kontakt os herunder nu.