ST Låse og Alarm er din låsesmed i Vordingborg

Du kender det. Man har nærmest aldrig brug for en låsesmed, men når uheldet er ude, du har mistet din nøgler eller du har smækket dig ude. Så står ST Låse og Alarm parat til at træde til, som din låsesmed i Vordingborg. Du kan altid ringe til på tlf. 7248 8811. Vi kører til dagligt i vordingborg og omegn så vi er aldrig langt væk.

Som låsesmed behandler vi mange typer opgaver, og det er ikke kun akutoplukninger af låse i Vordingborg, det kan også være låsesystemer til både private og erhverv, men derudover også vagtpatruljering, alarmsystemer og overvågningssystemer. Vi opsætter bla. låse, alarmer og video i vordingborg og omegn. Vi kan derfor altid hjælpe dig med din sikring.

I sortimentet og i vores kunnen finder du bl.a. traditionelle låse, kodelåse og automatiserede låse. Ret og sagt er der en lås til lige dit behov. Vi har ekspertise på området, og er blandt nogle af de bedste på markedet både hvad angår pris, service og kvalitet. Grundet vores lokale kendskab til vordingborg ved vi hvad du har behov for.

Din lokale Låsesmed i vordingborg

Du tænker sikkert at du sagtens selv kan skrue en ny lås i, og det kan man da også med de enkle låse, men vi vil alligevel altid anbefale at bruge en autoriseret låsesmed, til at udføre opgaven. Det kan der være mange grunde til. Først og fremmest sikre du dig, at låse er isat rigtigt, og så får du garanti på arbejdet, hvis der skulle opstå problemer. Din låsesmed i vordingborg er aldrig langt væk.

Vores låsesmed i Vordingborg har den rette og opdaterede uddannelse i de seneste nye låse. Vi kan altid hjælpe dig med det rigtige valg for dig, også når du bor i vordingborg. Så kontakt os gerne hvis du ønsker, at vi skal kigge dine låse i gennem. Der kommer hele tiden nye og bedre systemer, som kan sikre dig og dine ejendomme mod indbrud.

Har du nyere og velfungerende nøgler, men ønsker du at få ændre disse til et nyt sæt nøgler, af den ene eller anden grund, så kan vi også sagtens hjælpe med dette.

 

Vordingborg Kommune

I Vordingborg Kommune var der 22.531 husstande i vinteren 2018. Det betyder, at der i 3. kvartal 2019 var 0.00155 indbrud pr. husstand.
Vordingborg Kommune er nummer 70 på listen over kommuner med flest indbrud pr. husstand.

Seneste antal: 35 (3. kvartal 2019)
Højeste antal: 150 (4. kvartal, 2009)
Laveste antal: 25 (2. kvartal, 2016)

Kilde: https://www.bolius.dk/saa-mange-indbrud-er-der-i-din-kommune-30289

 

Hvilke låse kan man købe hos jer?

Hos ST Låse og Alarm forhandler vi kun de bedste låse på markedet og dem som bliver opdateret hyppigst. Herunder er det naturligvis Ruko låse, som nok betegnes som de bedste på markedet. Derudover har vi flere andre anerkendte mærker som Abus, Dorma osv.

Vores låsesmed i Vordingborg bliver som sagt jævnligt opdateret på alle låsesystemerne. Dermed kan du være sikker på at du får den bedste lås til dig.

Du er meget velkommen til at kontakte enten på mail eller telefon eller kigge forbi vores butik i Vordingborg.

 

Låsesmed og låseservice i vordingborg

Låsesmed i vordingborg