TYVERIALARM

Alarmsystemer

En tyverialarm er en effektiv sikring for både privat boliger og erhvervsvirksomheder.

Herunder får du en række fordele ved et alarmsystem:

I mange tilfælde vælger tyven, at tage en anden “kunde” hvis der er mærkater på vinduerne fra et anerkendt alarmfirma. Det er dog ikke altid nok med mærkaterne eller for den sags skyld med et alarmsystem. Oftest skal der også være en form for mekanisk sikring.

Vi kommer ud og tager bestik af opgaven og tager en fornuftig snak med dig som kunde. I samarbejde finder vi den korrekte løsning der passer ind i din hverdag – det er vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas, men samtidig også er godt sikret. Her kommer vi ind i billedet.

 

ST Låse & Alarm – Profesionelle alarmsystemer

ST Låse & Alarm  samarbejder med førende producenter af tyverialarm systemer og vi tilbyder en serviceaftale (hvis ønskes), hvor vi løbende kontrollerer, at din tyveri alarm fungerer optimalt, som et alarmsystem skal gøre.

( Klik her for leverandør beskrivelse af privat tyveri alarm eller erhvervs tyveri alarm ).

 

Alarmsystem med tågekanon

Vi er ligeledes autoriseret forhandler af PROTECT tåge generatorer / kanoner. Det er en rigtig fornuftig udvidelses mulighed af dit alarmsystem. Vi kommer gerne ud og demonstrerer dette i dine lokaler således, at du selv kan opleve effekten af tågesikring.

For erhvervskunder kan vi tilbyde leasing af et tyverialarm system således at det ikke påvirker likviditeten nu og her, men er en løbende udgift på driftsbudgettet i stedet.

For privatkunder kan vi tilbyde lejeaftaler, hvor alt er inklusive (kontrolcentral samt vagtordning).

Vi står disponible med vores erfaring og viden, til fri brug for dig som kunde du behøver bare at ringe og lave en aftale — og så er det ganske uforpligtende.

Vi ser frem til, at servicere dig, Kontakt os idag.

Alarmsystem

ST Låse & Alarm

Vil du høre mere om mulighederne for et alarmsystem, så tøv ikke med at kontakte os. Det er ganske uforpligtende.