Lej din alarm
security camera
Snydtyven Kampange streamer1
vagtimages
Snydtyven Kampange streamer1
166285950
slide-2
vagt-images

Tyverialarm

En tyverialarm er en effektiv sikring for både privat boliger og erhvervsvirksomheder.

Fordele ved en tyverialarm

I mange tilfælde vælger tyven, at tage en anden “kunde” hvis der er mærkater på vinduerne fra et anerkendt alarmfirma. Det er dog ikke altid nok med mærkaterne eller for den sags skyld tyverialarmen. Vi kommer ud og tager bestik af opgaven og tager en fornuftig snak med dig som kunde. I samarbejde finder vi den korrekte løsning der passer ind i din hverdag – det er vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas, men samtidig er godt sikret.ST Låse & Alarm – samarbejder med førende producenter af tyverialarm systemer og vi tilbyder en serviceaftale (hvis ønskes), hvor vi løbende kontrollerer at din tyveri alarm fungerer optimalt.

( Klik evt. her for leverandør beskrivelse af privat tyveri alarm eller erhvervs tyveri alarm ).

Vi er ligeledes autoriseret forhandler af PROTECT tåge generatorer/kanoner – Dette er en fornuftig udvidelses mulighed af dit alarmsystem – vi kommer gerne ud og demonstrerer dette i dine lokaler, således at du selv kan opleve effekten af tågesikring.

For erhvervskunder kan vi tilbyde leasing af et ex. tyverialarm system, således at det ikke påvirker likviditeten nu og her, men er en løbende udgift på driftsbudgettet i stedet.

For privatkunder kan vi tilbyde lejeaftaler, hvor alt er inklusive. (kontrolcentral samt vagtordning).

Du kan læse mere om ST Låse & Alarms eget vagtfirma, ST Vagt, her

Vi står disponible med vores erfaring og viden – til frit brug for dig som kunde – du behøver bare at ringe og lave en aftale – og så er det ganske uforpligtigende.

Vi ser frem til at måtte servicere dig.

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Tyverialarm i Vordingborg, Præstø Kalvehave

eksempel på Tyverialarm

Læs mere »