Lej din alarm
security camera
Snydtyven Kampange streamer1
vagtimages
Snydtyven Kampange streamer1
166285950
slide-2
vagt-images

GDPR

Persondatapolitik – ST Låse & Alarm 

I denne persondatapolitik kan du få overblik over, hvordan ST Låse & Alarm behandler og opbevarer dine personoplysninger, når du er i kontakt med os, hvad enten der er på vores hjemmeside, i et kundeforhold eller som medarbejder.  

Vi ønsker du har tillid til, at vi behandler dine personoplysninger vi modtager om dig, på en sikker måde. 

 

Hvem er ST Låse & Alarm 

Vi har sikring som vores fagområde, låse, alarm og vagt er vores hovedopgave, men udfører alle sikringsopgaver, både for private og erhverv. 

 

Dine personlige oplysninger 

Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det formål at opfylde vores aftaler med dig, dvs. for at kunne levere den service og de ydelser, som du vælger at købe hos os. 

Vi indsamler kun dine personoplysninger: 

Navn 

Firma 

Adresse 

Telefonnummer 

e-mailadresse 

når du frivilligt opgiver disse oplysninger til os. 

Vi opbevarer de indsamlede personoplysninger, så længe det er nødvendigt af hensyn til vores levering af service og ydelser og under hensyntagen til gældende regler i Danmark. 

Vi videregiver ikke dine kontaktoplysninger til tredjemand uden dit samtykke, dog med undtagelse af offentlige myndigheder, hvis det kræves af lovgivningen. 

Du kan til enhver tid få information om de oplysninger, vi behandler om dig ved at kontakte os på E-mail: Kontakt@snydtyven.dk 

Vi bruger ikke dine oplysninger til markedsføring. 

 

Persondatapolitik  

Vores målsætning med persondatapolitikken, er at du har tillid til at vi behandler de personoplysninger, vi modtager om dig, på en sikker måde. 

 

Cookies 

Cookies hjælper os med at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. 

En cookie er en lille tekstfil (et stykke data), som gemmes på din computer via din browser. Det er en udbredt teknik, der bruges til at sætte os i stand til at give dig tilpassede informationer fra vores internetsider. Du kan indstille din browser til at give dig besked, når du modtager en cookie, så du får mulighed for at acceptere den. 

 

Opbevaring af dine personoplysninger 

Hos ST Låse & Alarm tager vi IT-sikkerhed og datasikkerhed alvorligt. Persondata opbevares så længe det er nødvendigt i forhold til dansk lovgivning. Det betyder f.eks. at tidligere kunders personoplysninger slettes 6-12 mdr. efter sidste benyttelse. Dog slettes faktura og kreditnota først efter 5 år. i henhold til bogføringsloven. 

Du kan læse mere om dine rettigheder på www.datatilsynet.dk. Du har mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine oplysninger på. Du kan finde Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk. 

 

Ændring af vores persondatapolitik 

Denne persondatapolitik kan løbende ændres og vi forbeholder os ret hertil, da vi ønsker at sikre, at vi til enhver tid opfylder kravene til korrekt behandling af dine personoplysninger. 

Opdateret af ST Låse & Alarm, maj 2018 

 

Læs mere »